Leden

Jan van Liere studeerde na de middelbare school piano aan het Conservatorium in Leeuwarden bij Francine Espinosa. Na afronding van zijn studie bekwaamde hij zich verder bij Herman Uhlhorn (Utrecht) en Willem Brons (Amsterdam). Jan van Liere geeft pianoles aan huis door heel Fryslân en is repetitor bij diverse koren. Hij treedt veel op, solistisch en als begeleider van koren en solisten.

Annemarie van der Reijden studeerde aan het conservatorium in Leeuwarden bij Marga van Bree en in Amsterdam bij Pieter Odé. Hierna nam ze nog les van Rien de Reede en volgde cursussen bij Trevor Wye. Ze treedt graag op, daarnaast werkt ze als hoofd van het Projectbureau Akte2 bij Cultuur Kwartier Sneek.

Derk Stegeman kreeg zijn eerste lessen cello aan de muziekschool in Emmen van Welmoed Westerman en studeerde in Leeuwarden bij Marius van Delden en aan het Utrechts conservatorium bij Elias Arizcuren. Als cellist begeleide hij veel koren onder andere met het orkest van de Leeuwarder Bach Vereniging. Derk Stegeman geeft cellolessen aan het Atrium in Sneek, het Toanhûs in Joure, Leeuwarden en Pingjum. Hij dirigeerde verschillende strijk- en symfonieorkesten onder anderen het Fries Kamer Orkest en het Sneker Kamer Orkest.